• 9.382.747 stemmen

Dag & Nacht

Dag & Nacht seizoen 2?

Zal er een seizoen 2 beschikbaar komen voor de tv-serie Dag & Nacht? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we zeker dat MovieMeter dit jou als eerste kan laten weten! Volg ons en de community om de laatste updates te krijgen over een eventueel nieuw seizoen van Dag & Nacht.

Het laatste bij ons bekende seizoen van Dag & Nacht (Seizoen 1) dateert van 2010.

Dag & Nacht Updates

Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 2) van Dag & Nacht? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over Dag & Nacht seizoen 2 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.

Dag & Nacht Serie Informatie

Dag & Nacht is een Drama-serie uit 2010. met onder meer de acteurs Kevin Janssens, Mathijs Scheepers en Anthony Arandia .

Nathalie Sanders was jarenlang de Paris Hilton van Vlaanderen en schitterde op alle tijdschriftomslagen. Plots verdween ze volledig uit de schijnwerpers, om drie jaar later, afgestudeerd aan één van de beste Zwitserse hotelscholen, als General Manager aan de slag te gaan in één van haar hotels. Niet iedereen is even blij met de komst van Nathaie.

De beoordeling van de serie is volgens MovieMeter 3,50 met in totaal 3 stemmen. De serie heeft momenteel 1 seizoen.