• 9.385.203 stemmen

Mosaic

Mosaic seizoen 2?

Zal er een seizoen 2 beschikbaar komen voor de tv-serie Mosaic? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we zeker dat MovieMeter dit jou als eerste kan laten weten! Volg ons en de community om de laatste updates te krijgen over een eventueel nieuw seizoen van Mosaic.

Het laatste bij ons bekende seizoen van Mosaic (Seizoen 1) dateert van 2018.

Mosaic Updates

Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 2) van Mosaic? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over Mosaic seizoen 2 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.

Mosaic Serie Informatie

Mosaic is een Drama-serie uit 2018. Geregisseerd door Steven Soderbergh met onder meer de acteurs Sharon Stone, Garrett Hedlund en Frederick Weller .

De serie volgt het verhaal omtrent de moord op de populaire kinderboekenschrijfster Olivia Lake. Vier jaar geleden woonde ze in een dorpje in de bergen waar haar literaire succes haar tot een plaatselijke beroemdheid in de hechte gemeenschap maakte. Ze kruiste het pad van twee mannen, Joel en Eric, maar kwam naast liefde ook in aanraking met moord, intrige en bedrog. Eric zit een celstraf uit, maar zijn zus Petra gelooft in zijn onschuld, en doet onderzoek naar wat er vier jaar geleden precies gebeurd is.

De beoordeling van de serie is volgens MovieMeter 3,21 met in totaal 7 stemmen. De serie heeft momenteel 1 seizoen.