Winners & Losers seizoen 6?
Zal er een seizoen 6 beschikbaar komen voor de tv-serie Winners & Losers? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we
over een eventueel nieuw seizoen van Winners & Losers.
Het laatste bij ons bekende seizoen van Winners & Losers (Seizoen 5) dateert van 2016.
Winners & Losers Updates
Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 6) van Winners & Losers? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over Winners & Losers seizoen 6 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.
Winners & Losers Serie Informatie
Winners & Losers is een Komedie / Drama-serie uit 2011-2016. Geregisseerd door Ian Gilmour met onder meer de acteurs Melissa Bergland, Virginia Gay en Melanie Vallejo .
Winners & Losers volgt het leven van vier beste vrienden die elkaar kennen van de middelbare school, omdat ze daar de "losers" waren. Nu, tien jaar later, staan ze op het punt om de winnaars te worden. Ze zijn uitgenodigd voor een reünie op hun oude middelbare school. Gaan Jenny Gross, Bec Gilbert, Frances James en Sophie Wong het jaar afsluiten als winnaars of als losers?
De beoordeling van de serie is volgens MovieMeter 4,00 met in totaal 9 stemmen. De serie heeft momenteel 5 seizoenen.