A Young Doctor's Notebook & Other Stories seizoen 3?
Zal er een seizoen 3 beschikbaar komen voor de tv-serie A Young Doctor's Notebook & Other Stories? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we
over een eventueel nieuw seizoen van A Young Doctor's Notebook & Other Stories.
Het laatste bij ons bekende seizoen van A Young Doctor's Notebook & Other Stories (Seizoen 2) dateert van 2013.
A Young Doctor's Notebook & Other Stories Updates
Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 3) van A Young Doctor's Notebook & Other Stories? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over A Young Doctor's Notebook & Other Stories seizoen 3 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.
A Young Doctor's Notebook & Other Stories Serie Informatie
A Young Doctor's Notebook & Other Stories is een Drama / Komedie-serie uit 2012-2013. Geregisseerd door Robert McKillop met onder meer de acteurs Jon Hamm, Daniel Radcliffe en Adam Godley .
'A Young Doctor's Notebook' speelt zich af tijdens het begin van de Russische revolutie. We volgen het turbulente leven van een net afgestudeerde dokter die worstelt met de moeizame start van zijn beroep. Het verhaal wordt verteld door zijn oudere en meer ervaren ik. Hierbij dient hij niet alleen om te gaan met bijgelovige en onwetende patiënten, maar worstelt hij ook met zijn eigen innerlijke strubbelingen. De jonge dokter onthult twijfels over zijn eigen bekwaamheid en worstelt met de immense druk van de medische verantwoordelijkheid die hij draagt.
De beoordeling van de serie is volgens MovieMeter 2,71 met in totaal 7 stemmen. De serie heeft momenteel 2 seizoenen.