Intelligence seizoen 2?
Zal er een seizoen 2 beschikbaar komen voor de tv-serie Intelligence? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we
over een eventueel nieuw seizoen van Intelligence.
Het laatste bij ons bekende seizoen van Intelligence (Seizoen 1) dateert van 2014.
Intelligence Updates
Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 2) van Intelligence? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over Intelligence seizoen 2 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.
Intelligence Serie Informatie
Intelligence is een Actie / Sciencefiction-serie uit 2014. Geregisseerd door Alrick Riley met onder meer de acteurs Josh Holloway, Meghan Ory en John Billingsley .
Intelligence richt zich op een unit binnen U.S. Cyber Command dat gecreëerd is voor een agent met een hele speciale gave; een microchip is geïmplanteerd in zijn hersenen en stelt hem in staat om toegang te krijgen tot het gehele elektromagnetische spectrum.
De beoordeling van de serie is volgens MovieMeter 2,43 met in totaal 7 stemmen. De serie heeft momenteel 1 seizoen.