• 9.384.777 stemmen

Garrow's Law

Garrow's Law seizoen 4?

Zal er een seizoen 4 beschikbaar komen voor de tv-serie Garrow's Law? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we zeker dat MovieMeter dit jou als eerste kan laten weten! Volg ons en de community om de laatste updates te krijgen over een eventueel nieuw seizoen van Garrow's Law.

Het laatste bij ons bekende seizoen van Garrow's Law (Seizoen 3) dateert van 2011.

Garrow's Law Updates

Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 4) van Garrow's Law? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over Garrow's Law seizoen 4 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.

Garrow's Law Serie Informatie

Garrow's Law is een Drama-serie uit 2009-2011. Geregisseerd door Bryn Higgins met onder meer de acteurs Andrew Buchan, Alun Armstrong en Lyndsey Marshal .

In een tijdperk van civiele onrecht en corruptie bij de overheid besluit de Engelse advocaat William Garrow zijn scherpzinnigheid en overredingskracht in te zetten om de meest zware zaken aan te nemen in de rechtszaal. Hij maakt niet altijd de meest populaire keuzes wat zijn clientèle betreft, maar hij probeert zijn werk naar eer en geweten uit te voeren.

De beoordeling van de serie is volgens MovieMeter 4,21 met in totaal 7 stemmen. De serie heeft momenteel 3 seizoenen.