• 9.384.396 stemmen

Mad Dogs

Mad Dogs seizoen 5?

Zal er een seizoen 5 beschikbaar komen voor de tv-serie Mad Dogs? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we zeker dat MovieMeter dit jou als eerste kan laten weten! Volg ons en de community om de laatste updates te krijgen over een eventueel nieuw seizoen van Mad Dogs.

Het laatste bij ons bekende seizoen van Mad Dogs (Seizoen 4) dateert van 2013.

Mad Dogs Updates

Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 5) van Mad Dogs? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over Mad Dogs seizoen 5 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.

Mad Dogs Serie Informatie

Mad Dogs is een Misdaad / Drama-serie uit 2011-2013. Geregisseerd door James Hawes met onder meer de acteurs John Simm, Max Beesley en Ben Chaplin .

Woody, Quinn, Baxter en Rick zijn al vrienden sinds ze jaren geleden met elkaar op school zaten. Alvo, het vijfde lid van de vriendengroep, leeft een luxe leventje op Mallorca. De mannen zijn ondertussen de veertig gepasseerd en bezoeken Alvo om diens vroege pensioen te vieren. Het feestje loopt echter al snel uit op een nachtmerrie wanneer de vrienden terecht komen in een chaotische situatie vol bedrog, mooie vrouwen en moord.

De beoordeling van de serie is volgens MovieMeter 3,44 met in totaal 17 stemmen. De serie heeft momenteel 4 seizoenen.