• 9.385.834 stemmen

Alcatraz

Alcatraz seizoen 2?

Zal er een seizoen 2 beschikbaar komen voor de tv-serie Alcatraz? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we zeker dat MovieMeter dit jou als eerste kan laten weten! Volg ons en de community om de laatste updates te krijgen over een eventueel nieuw seizoen van Alcatraz.

Het laatste bij ons bekende seizoen van Alcatraz (Seizoen 1) dateert van 2012.

Alcatraz Updates

Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 2) van Alcatraz? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over Alcatraz seizoen 2 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.

Alcatraz Serie Informatie

Alcatraz is een Drama / Sciencefiction-serie uit 2012. Geregisseerd door Jack Bender met onder meer de acteurs Sarah Jones, Sam Neill en Jorge Garcia .

Detective Rebecca Madsen en Doctor Diego Soto (gespecialiseerd in de geschiedenis van Alcatraz) werken samen met een geheim agentschap, dat is opgericht om de verdwenen gevangenen terug te vinden en te arresteren. Deze gevangenen zijn z'n 50 jaar geleden verdwenen en duiken nu terug op. Samen met Emerson Hauser en Doctor Lucy Banerjee van het speciaal agentschap moeten ze proberen zo snel mogelijk alle gevangenen te lokaliseren.

De beoordeling van de serie is volgens MovieMeter 3,27 met in totaal 30 stemmen. De serie heeft momenteel 1 seizoen.