Mr. Sunshine seizoen 2?
Zal er een seizoen 2 beschikbaar komen voor de tv-serie Mr. Sunshine? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we
over een eventueel nieuw seizoen van Mr. Sunshine.
Het laatste bij ons bekende seizoen van Mr. Sunshine (Seizoen 1) dateert van 2011.
Mr. Sunshine Updates
Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 2) van Mr. Sunshine? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over Mr. Sunshine seizoen 2 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.
Mr. Sunshine Serie Informatie
Mr. Sunshine is een Komedie-serie uit 2011. Geregisseerd door Barnet Kellman met onder meer de acteurs Matthew Perry, Allison Janney en Andrea Anders .
Mr. Sunshine volgt het leven van Ben Donovan. De zelf betrokken manager van een tweederangs sportarena in San Diego begint opnieuw aan het leven op zijn veertigste verjaardag. Ben en zijn vriendin Alice gaan op die dag uit elkaar; hij komt erachter dat Alice gaat samenwonen met zijn beste vriend, voormalig NBA-speler Alonzo Pope. Ben beseft dat hij meer van zijn leven had willen maken en krijgt te kampen met een midlifecrisis. Hij probeert zichzelf op allerlei manieren te beteren, maar de veeleisende artiesten die in het stadion op moeten treden en de onberekenbare eigenares Crystal Cohen brengen hem keer op keer in benarde situaties.
De beoordeling van de serie is volgens MovieMeter 2,80 met in totaal 5 stemmen. De serie heeft momenteel 1 seizoen.