• 9.383.742 stemmen

Vorstinnen van Brugge, De

De Vorstinnen van Brugge seizoen 2?

Zal er een seizoen 2 beschikbaar komen voor de tv-serie De Vorstinnen van Brugge? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we zeker dat MovieMeter dit jou als eerste kan laten weten! Volg ons en de community om de laatste updates te krijgen over een eventueel nieuw seizoen van De Vorstinnen van Brugge.

Het laatste bij ons bekende seizoen van De Vorstinnen van Brugge (Seizoen 1) dateert van 1972.

De Vorstinnen van Brugge Updates

Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 2) van De Vorstinnen van Brugge? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over De Vorstinnen van Brugge seizoen 2 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.

De Vorstinnen van Brugge Serie Informatie

De Vorstinnen van Brugge is een Drama / Familie-serie uit 1972.

De Vorstinnen van Brugge is een kroniek van de kleine en grote burgerij en de werkende mensen in het Brugge van 1894 tot 1923. Wat hen verbindt, is een soort historische en niet altijd terechte trots, die zelfs van de simpelste werkvrouw een vorstin maken. Spilfiguur van de serie is Edghar Onghenae, een wever uit Gent die zijn werk verliest en naar Brugge komt.

De beoordeling van de serie is volgens MovieMeter 3,50 met in totaal 1 stemmen. De serie heeft momenteel 1 seizoen.