• 9.383.844 stemmen

Aliens in America

Aliens in America seizoen 2?

Zal er een seizoen 2 beschikbaar komen voor de tv-serie Aliens in America? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we zeker dat MovieMeter dit jou als eerste kan laten weten! Volg ons en de community om de laatste updates te krijgen over een eventueel nieuw seizoen van Aliens in America.

Het laatste bij ons bekende seizoen van Aliens in America (Seizoen 1) dateert van 2007.

Aliens in America Updates

Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 2) van Aliens in America? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over Aliens in America seizoen 2 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.

Aliens in America Serie Informatie

Aliens in America is een Komedie-serie uit 2007-2008. Geregisseerd door Fred Savage met onder meer de acteurs Dan Byrd, Adhir Kalyan en Amy Pietz .

De serie gaat over het leven van Justin Tolchuk, een onpopulaire tiener uit Medora, Wisconsin. Om zijn populariteit wat op te krikken, haalt zijn moeder een uitwisselingsstudent in huis. Dit wordt Raja Musharaff, een moslim uit Pakistan. De Tolchuks zijn hier niet op voorbereid, maar ontvangen hem uiteindelijk wel met open armen. Er groeit een vriendschap tussen de twee jongens, maar culturele conflicten, misvattingen en het feit dat de Verenigde Staten in angst leven na de aanslagen van 11 september 2001, leveren heel wat spanningen en hilarische situaties op.