Black Mirror seizoen 8?
Zal er een seizoen 8 beschikbaar komen voor de tv-serie Black Mirror? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we
over een eventueel nieuw seizoen van Black Mirror.
Het laatste bij ons bekende seizoen van Black Mirror (Seizoen 7) dateert van 2025.
Black Mirror Updates
Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 8) van Black Mirror? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over Black Mirror seizoen 8 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.
Black Mirror Serie Informatie
Black Mirror is een Drama / Sciencefiction-serie uit 2011-2025. Geregisseerd door Toby Haynes
In de afgelopen tien jaar heeft de technologie bijna elk aspect van ons leven veranderd, nog voordat we de tijd hadden om het tegen te houden en erover na te denken. In elk huis; op elk bureau; in elke handpalm - een plasma scherm; een monitor; een smartphone - een zwarte spiegel van ons bestaan in de 21e eeuw. Black Mirror is een hedendaags Britse bewerking van de Twilight Zone met verhalen die profiteren van het collectieve onbehagen over onze moderne wereld.
De beoordeling van de serie is volgens MovieMeter 3,76 met in totaal 2.003 stemmen. De serie heeft momenteel 7 seizoenen.