• 9.385.182 stemmen

Blind Justice

Blind Justice seizoen 2?

Zal er een seizoen 2 beschikbaar komen voor de tv-serie Blind Justice? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we zeker dat MovieMeter dit jou als eerste kan laten weten! Volg ons en de community om de laatste updates te krijgen over een eventueel nieuw seizoen van Blind Justice.

Het laatste bij ons bekende seizoen van Blind Justice (Seizoen 1) dateert van 2005.

Blind Justice Updates

Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 2) van Blind Justice? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over Blind Justice seizoen 2 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.

Blind Justice Serie Informatie

Blind Justice is een Drama / Misdaad-serie uit 2005. Geregisseerd door Bobby Roth met onder meer de acteurs Ron Eldard, Rena Sofer en Marisol Nichols .

Een politiedetective uit New York, Jim Dunbar, en zijn partner worden in een hinderlaag gelokt door een man bewapend met een AK-47. Even later zijn drie andere agenten door hun ammunitie heen, en Dunbars partner verstijft van angst. Dunbar gaat tot actie over maar krijgt wel een kogel in z'n hoofd waardoor hij zijn gezichtsvermogen verliest. Het korps wil van hem af maar hij spant een rechtszaak die hij wint, zodat hij zijn baan kan houden ondanks zijn blindheid. Hij wordt gekoppeld aan detective Karen Bettencoart die twijfelt aan zijn vaardigheden om nog zijn vak uit te oefenen. Ook moet hij zien om te gaan met de twijfels van zijn vrouw Christie en zijn eigen onzekerheden.