• 9.385.305 stemmen

Second Thoughts

Second Thoughts seizoen 6?

Zal er een seizoen 6 beschikbaar komen voor de tv-serie Second Thoughts? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we zeker dat MovieMeter dit jou als eerste kan laten weten! Volg ons en de community om de laatste updates te krijgen over een eventueel nieuw seizoen van Second Thoughts.

Het laatste bij ons bekende seizoen van Second Thoughts (Seizoen 5) dateert van 1994.

Second Thoughts Updates

Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 6) van Second Thoughts? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over Second Thoughts seizoen 6 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.

Second Thoughts Serie Informatie

Second Thoughts is een Komedie-serie uit 1991-1994. met onder meer de acteurs Julia Sawalha, Lynda Bellingham en Belinda Lang .

De gescheiden tijdschrift illustrator Faith Grayshott wordt verliefd op haar baas, de eveneens gescheiden editor Bill McGregor. De twee besluiten een relatie met elkaar te beginnen maar komen er al snel achter dat dit gemakkelijker gezegd is dan gedaan. Bill moet zien om te gaan met Hannah en Joe, de twee tieners van Faith terwijl Faith moet zien om te gaan met Liza, de ex-vrouw van Bill die hun relatie constant probeert te verstoren.

De beoordeling van de serie is volgens MovieMeter 3,40 met in totaal 5 stemmen. De serie heeft momenteel 5 seizoenen.