• 9.385.776 stemmen

Gunslingers

Gunslingers seizoen 3?

Zal er een seizoen 3 beschikbaar komen voor de tv-serie Gunslingers? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we zeker dat MovieMeter dit jou als eerste kan laten weten! Volg ons en de community om de laatste updates te krijgen over een eventueel nieuw seizoen van Gunslingers.

Het laatste bij ons bekende seizoen van Gunslingers (Seizoen 2) dateert van 2015.

Gunslingers Updates

Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 3) van Gunslingers? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over Gunslingers seizoen 3 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.

Gunslingers Serie Informatie

Gunslingers is een Western-serie uit 2014-2015. met onder meer de acteurs John Redlinger, Rich Chavez en Andrew DeCarlo .

Gunslingers is een Amerikaanse biografische serie van de zender American Heroes Channel. In deze historische serie worden zes iconische figuren uit de tweede helft van de negentiende eeuw geportretteerd in zes afzonderlijke documentaires: Wyatt Earp, Billy the Kid, Jesse James, Wild Bill Hickok, John Wesley Hardin en Tom Horn. Hierin wordt hun leven en daden op pakkende wijze nagespeeld en van commentaar voorzien door deskundigen om de authenticiteit en historische juistheid van elk verhaal te waarborgen.

De beoordeling van de serie is volgens MovieMeter 3,50 met in totaal 2 stemmen. De serie heeft momenteel 2 seizoenen.