Your Pretty Face Is Going to Hell seizoen 5?
Zal er een seizoen 5 beschikbaar komen voor de tv-serie Your Pretty Face Is Going to Hell? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we
over een eventueel nieuw seizoen van Your Pretty Face Is Going to Hell.
Het laatste bij ons bekende seizoen van Your Pretty Face Is Going to Hell (Seizoen 4) dateert van 2019.
Your Pretty Face Is Going to Hell Updates
Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 5) van Your Pretty Face Is Going to Hell? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over Your Pretty Face Is Going to Hell seizoen 5 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.
Your Pretty Face Is Going to Hell Serie Informatie
Your Pretty Face Is Going to Hell is een Komedie / Fantasy-serie uit 2013-2019. met onder meer de acteurs Matt Servitto, Dana Snyder en Henry Zebrowski .
Gary is een demon die probeert zo goed mogelijk carrière te maken in de hoop zichzelf zo hoog mogelijk op te werken in de onderwereld. Hij probeert daarom ook veel menselijke zielen te vangen op aarde. Het wordt nog lastig voor Gary om promotie af te dwingen aangezien hij nogal dom, lui en goedaardig is. Daarnaast is zijn stagiaire Claude veel getalenteerde en kwaadaardig en doet Claude er alles aan Satan te imponeren.
De beoordeling van de serie is volgens MovieMeter nan met in totaal 0 stemmen. De serie heeft momenteel 4 seizoenen.