• 9.384.749 stemmen

McMillan & Wife

McMillan & Wife seizoen 7?

Zal er een seizoen 7 beschikbaar komen voor de tv-serie McMillan & Wife? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we zeker dat MovieMeter dit jou als eerste kan laten weten! Volg ons en de community om de laatste updates te krijgen over een eventueel nieuw seizoen van McMillan & Wife.

Het laatste bij ons bekende seizoen van McMillan & Wife (Seizoen 6) dateert van 1976.

McMillan & Wife Updates

Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 7) van McMillan & Wife? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over McMillan & Wife seizoen 7 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.

McMillan & Wife Serie Informatie

McMillan & Wife is een Misdaad / Drama-serie uit 1971-1977. Geregisseerd door Lou Antonio met onder meer de acteurs Susan Saint James, Rock Hudson en John Schuck .

De Amerikaanse politiecommissaris Stewart McMillan heeft het nodige te stellen met de misdaad in San Francisco, maar zeker ook met zijn veel jongere vrouw Sally. Sally McMillan is haar man in veel opzichten de baas en niet zelden helpt zij hem misdaadzaken op te lossen. De McMillans maken deel uit van de upper class van San Francisco en zijn graag geziene gasten op allerlei feestjes en liefdadigheidsevenementen. Sommige misdaden die McMillan moet oplossen vinden juist plaats tijdens deze feestjes en is mevrouw McMillan ter plaatse om net die aanwijzing te zien die haar man over het hoofd heeft gezien.

De beoordeling van de serie is volgens MovieMeter 3,00 met in totaal 1 stemmen. De serie heeft momenteel 6 seizoenen.