• 9.385.473 stemmen

Boyz Unlimited

Boyz Unlimited seizoen 2?

Zal er een seizoen 2 beschikbaar komen voor de tv-serie Boyz Unlimited? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we zeker dat MovieMeter dit jou als eerste kan laten weten! Volg ons en de community om de laatste updates te krijgen over een eventueel nieuw seizoen van Boyz Unlimited.

Het laatste bij ons bekende seizoen van Boyz Unlimited (Seizoen 1) dateert van 1999.

Boyz Unlimited Updates

Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 2) van Boyz Unlimited? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over Boyz Unlimited seizoen 2 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.

Boyz Unlimited Serie Informatie

Boyz Unlimited is een Komedie-serie uit 1999. met onder meer de acteurs Zöe Lucker, Adam Sinclair en Billy Worth .

Boyz Unlimited is een satirisch komedieprogramma dat de fictieve boyband Boyz Unlimited volgt in hun queeste naar eeuwige roem. De jongens hebben echter zware concurrentie van een andere beginnende boyband: Boys Ltd. Na het tekenen van een platencontract proberen de jongens van Boyz Unlimited er alles aan te doen hits te scoren en populair te zijn, maar dit blijkt alles behalve gemakkelijk.