Way to Go seizoen 2?
Zal er een seizoen 2 beschikbaar komen voor de tv-serie Way to Go? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we
over een eventueel nieuw seizoen van Way to Go.
Het laatste bij ons bekende seizoen van Way to Go (Seizoen 1) dateert van 2013.
Way to Go Updates
Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 2) van Way to Go? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over Way to Go seizoen 2 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.
Way to Go Serie Informatie
Way to Go is een Komedie / Drama-serie uit 2013. met onder meer de acteurs Blake Harrison, Ben Heathcote en Marc Wootton .
Drie jongens, Scott, Cozzo en Joey, bevinden zich in een ongemakkelijke positie door de gokschulden van Joey. Om Joey te helpen besluiten de drie een eigen bedrijfje te starten waarbij ze mensen helpen met het plegen van euthanasie. Het is echter lastig om hier een succesvol bedrijf in te starten en er tegelijkertijd voor te zorgen dat niet al te veel mensen erachter komen waar ze mee bezig zijn.