• 9.385.628 stemmen

May to December

May to December seizoen 7?

Zal er een seizoen 7 beschikbaar komen voor de tv-serie May to December? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we zeker dat MovieMeter dit jou als eerste kan laten weten! Volg ons en de community om de laatste updates te krijgen over een eventueel nieuw seizoen van May to December.

Het laatste bij ons bekende seizoen van May to December (Seizoen 6) dateert van 1994.

May to December Updates

Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 7) van May to December? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over May to December seizoen 7 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.

May to December Serie Informatie

May to December is een Komedie-serie uit 1989-1994. Geregisseerd door Sydney Lotterby met onder meer de acteurs Anton Rodgers, Clive Francis en Lesley Dunlop .

Alec Callender is een drieënvijftigjarige succesvolle advocaat en partner in de advocatenpraktijk Semple, Callender en Henty. Alec krijgt voornamelijk kleine, simpele zaken voorgeschoteld. Via het werk ontmoet hij de zesentwintigjarige gymnastiek docente Zoë Angell. De twee worden verliefd op elkaar en proberen hun nieuwe leven zo goed mogelijk in te richten, al is dit niet altijd even gemakkelijk.

De beoordeling van de serie is volgens MovieMeter 4,00 met in totaal 2 stemmen. De serie heeft momenteel 6 seizoenen.