• 9.385.459 stemmen

Co-assistent, De

De Co-assistent seizoen 5?

Zal er een seizoen 5 beschikbaar komen voor de tv-serie De Co-assistent? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we zeker dat MovieMeter dit jou als eerste kan laten weten! Volg ons en de community om de laatste updates te krijgen over een eventueel nieuw seizoen van De Co-assistent.

Het laatste bij ons bekende seizoen van De Co-assistent (Seizoen 4) dateert van 2010.

De Co-assistent Updates

Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 5) van De Co-assistent? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over De Co-assistent seizoen 5 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.

De Co-assistent Serie Informatie

De Co-assistent is een Komedie / Drama-serie uit 2007-2010. met onder meer de acteurs Michiel Huisman, Thom Hoffman en Anna Drijver .

De co-assistent draait om Elin Dekkers, een aankomend arts, die worstelt met de balans tussen carrière maken en haar sociale leven op peil houden. Tijdens haar coschappen wordt Elin geconfronteerd met een aantal belangrijke levensvragen: Is een goede carrière in je werk wel te combineren met een sociaal leven? Ben je geschikt als arts als je soms voor je eigen belang kiest? En wat als liefde en ambitie onverenigbaar lijken? Tegelijkertijd klaagt Elins beste vriendin en huisgenoot Sanne dat ze nooit meer tijd voor haar heeft en ook haar vriend Job ziet Elin steeds minder. Daarbij hangt er tussen Elin en mede-co Hugo een spanning, die ze niet helemaal kan plaatsen.

De beoordeling van de serie is volgens MovieMeter 2,74 met in totaal 17 stemmen. De serie heeft momenteel 4 seizoenen.