• 9.384.551 stemmen

Mixed Up

Mixed Up seizoen 2?

Zal er een seizoen 2 beschikbaar komen voor de tv-serie Mixed Up? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we zeker dat MovieMeter dit jou als eerste kan laten weten! Volg ons en de community om de laatste updates te krijgen over een eventueel nieuw seizoen van Mixed Up.

Het laatste bij ons bekende seizoen van Mixed Up (Seizoen 1) dateert van 2011.

Mixed Up Updates

Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 2) van Mixed Up? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over Mixed Up seizoen 2 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.

Mixed Up Serie Informatie

Mixed Up is een Drama-serie uit 2011-2012. met onder meer de acteurs Waldemar Torenstra, Georgina Verbaan en Tamar van den Dop .

Het magazine ‘ZIJ’ bestaat al meer dan twintig jaar en is een solide merk geworden onder leiding van hoofdredactrice Guusje Waterman. Was het ooit een opvallende en prijswinnende titel in bladenland, nu dalen de oplagecijfers gestaag. Tijd voor vernieuwing. De directie besluit om het vrouwenbolwerk op te frissen met een mannelijke hoofdredacteur: David Vogel, hoofdredacteur van een opinieblad. David denkt de klus wel even te klaren, maar weet niet met wat voor vrouwen hij te maken krijgt. Samen moeten ze het blad een nieuwe impuls geven. Maar hoe? Mannenonderwerpen in een vrouwelijk jasje? Vrouwendingen in een mannenstijl?

De beoordeling van de serie is volgens MovieMeter 2,75 met in totaal 2 stemmen. De serie heeft momenteel 1 seizoen.