• 9.385.191 stemmen

Kijken in de Ziel

Kijken in de Ziel seizoen 9?

Zal er een seizoen 9 beschikbaar komen voor de tv-serie Kijken in de Ziel? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we zeker dat MovieMeter dit jou als eerste kan laten weten! Volg ons en de community om de laatste updates te krijgen over een eventueel nieuw seizoen van Kijken in de Ziel.

Het laatste bij ons bekende seizoen van Kijken in de Ziel (Seizoen 8) dateert van 2015.

Kijken in de Ziel Updates

Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 9) van Kijken in de Ziel? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over Kijken in de Ziel seizoen 9 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.

Kijken in de Ziel Serie Informatie

Kijken in de Ziel is een Documentaire-serie uit 2009-2015.

Kijken in de Ziel is een documentaire-reeks die inzicht geeft in verschillende vak-onderwerpen, waar vaak door de vaklieden met ervaring over dit betreffende vak wordt gesproken alsook hun persoonlijke ervaringen hiermee. Aanbod komen onder meer: Psychiaters, toptrainers, strafpleiters, politici, artsen, topondernemers, journalisten en rechters.

De beoordeling van de serie is volgens MovieMeter 4,33 met in totaal 12 stemmen. De serie heeft momenteel 8 seizoenen.