• 9.385.275 stemmen

Murphy's Law

Murphy's Law seizoen 4?

Zal er een seizoen 4 beschikbaar komen voor de tv-serie Murphy's Law? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we zeker dat MovieMeter dit jou als eerste kan laten weten! Volg ons en de community om de laatste updates te krijgen over een eventueel nieuw seizoen van Murphy's Law.

Het laatste bij ons bekende seizoen van Murphy's Law (Seizoen 3) dateert van 2005.

Murphy's Law Updates

Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 4) van Murphy's Law? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over Murphy's Law seizoen 4 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.

Murphy's Law Serie Informatie

Murphy's Law is een Misdaad / Drama-serie uit 2001-2005. Geregisseerd door Colm McCarthy met onder meer de acteurs James Nesbitt, Del Synnott en Claudia Harrison .

Tommy Murphy is een politieman van het type 'ruwe bolster, blanke pit'. Hij komt uit Noord-Ierland, waar zijn gezin ooit werd gegijzeld door terroristen. Mede door de keuzes die Murphy destijds maakte, liep de gijzeling voor zijn dochter dodelijk af. De gebeurtenis heeft nog steeds een enorme impact op zijn leven, ook nu hij in Londen als undercoveragent infiltreert in criminele kringen. Murphy heeft zich heilig voorgenomen nooit meer verkeerde compromissen te sluiten, met alle gevolgen van dien.

De beoordeling van de serie is volgens MovieMeter 4,10 met in totaal 5 stemmen. De serie heeft momenteel 3 seizoenen.