• 9.383.943 stemmen

Teenage Mutant Ninja Turtles

Teenage Mutant Ninja Turtles seizoen 2?

Zal er een seizoen 2 beschikbaar komen voor de tv-serie Teenage Mutant Ninja Turtles? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we zeker dat MovieMeter dit jou als eerste kan laten weten! Volg ons en de community om de laatste updates te krijgen over een eventueel nieuw seizoen van Teenage Mutant Ninja Turtles.

Het laatste bij ons bekende seizoen van Teenage Mutant Ninja Turtles (Seizoen 1) dateert van 2012.

Teenage Mutant Ninja Turtles Updates

Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 2) van Teenage Mutant Ninja Turtles? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over Teenage Mutant Ninja Turtles seizoen 2 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.

Teenage Mutant Ninja Turtles Serie Informatie

Teenage Mutant Ninja Turtles is een Animatie / Actie-serie uit 2012-2013. Geregisseerd door Alan Wan met onder meer de acteurs Seth Green, Jason Biggs en Rob Paulsen .

Leo, Raph, Mikey en Donnie zijn gemuteerde schildpadden die getraind zijn door hun rattensensei, Master Splinter, om de vechtsport ninjutsu te beheersen. De reptielenbroers zijn uit de riolen gekropen om de wonderlijke wereld van New York City het hoofd te bieden. Daarbij komen ze oog in oog te staan met slechteriken die nog slechter zijn (en pizza die nog lekkerder smaakt) dan ze zich ooit hadden kunnen voorstellen. Door gevechten aan te gaan met Shredder, de Kraang en een boel andere supermachtige mutanten, leren de Turtles hoe ze op zichzelf en elkaar kunnen bouwen terwijl ze zich ontwikkelen tot de helden die ze voorbestemd waren te zijn.

De beoordeling van de serie is volgens MovieMeter 3,75 met in totaal 2 stemmen. De serie heeft momenteel 1 seizoen.