Weirdsister College seizoen 2?
Zal er een seizoen 2 beschikbaar komen voor de tv-serie Weirdsister College? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we
over een eventueel nieuw seizoen van Weirdsister College.
Het laatste bij ons bekende seizoen van Weirdsister College (Seizoen 1) dateert van 2001.
Weirdsister College Updates
Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 2) van Weirdsister College? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over Weirdsister College seizoen 2 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.
Weirdsister College Serie Informatie
Weirdsister College is een Drama / Fantasy-serie uit 2001-2002. Geregisseerd door Stefan Pleszczynski met onder meer de acteurs Felicity Jones, Jessica Fox en Georgina Sherrington .
Weirdsister College is een vervolg op de Britse kinderserie The Worst Witch. De serie volgt Mildred Hubble tijdens haar eerste jaar aan de Weirdsister universiteit. Studenten die magie willen studeren komen naar deze universiteit toe. Mildred komt in allerlei situaties terecht waarbij ze de ene keer de ongelukkige lastpost is en de andere keer de held van de dag.
De beoordeling van de serie is volgens MovieMeter 3,50 met in totaal 1 stemmen. De serie heeft momenteel 1 seizoen.