• 9.385.782 stemmen

Madelief

Madelief seizoen 3?

Zal er een seizoen 3 beschikbaar komen voor de tv-serie Madelief? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we zeker dat MovieMeter dit jou als eerste kan laten weten! Volg ons en de community om de laatste updates te krijgen over een eventueel nieuw seizoen van Madelief.

Het laatste bij ons bekende seizoen van Madelief (Seizoen 2) dateert van 1996.

Madelief Updates

Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 3) van Madelief? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over Madelief seizoen 3 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.

Madelief Serie Informatie

Madelief is een Familie-serie uit 1994-1996.

Madelief, Roos en Jan-Willem wonen alle drie in dezelfde straat, aan de buitenkant van de stad, waar ook nog een stukje land is om te spelen. Ze trekken veel met elkaar op en zijn als alle andere kinderen lief en stout, verdrietig en vrolijk, gehoorzaam of brutaal. Waarom zijn ze blij of bang of boos? Waarom vinden ze iets vies? Wat is eerlijk? Wat is zielig? Je kunt er heel lang mee bezig zijn.

De beoordeling van de serie is volgens MovieMeter 3,33 met in totaal 21 stemmen. De serie heeft momenteel 2 seizoenen.