Birds of a Feather seizoen 13?
Zal er een seizoen 13 beschikbaar komen voor de tv-serie Birds of a Feather? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we
over een eventueel nieuw seizoen van Birds of a Feather.
Het laatste bij ons bekende seizoen van Birds of a Feather (Seizoen 12) dateert van 2016.
Birds of a Feather Updates
Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 13) van Birds of a Feather? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over Birds of a Feather seizoen 13 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.
Birds of a Feather Serie Informatie
Birds of a Feather is een Komedie-serie uit 1989-2016. Geregisseerd door Terry Kinane met onder meer de acteurs Pauline Quirke, Linda Robson en Lesley Joseph .
Sharon woont in een flatje terwijl haar zus Tracey in een luxueus huis op privégrondgebied woont. De twee leven totaal verschillende levens totdat hun mannen de gevangenis in worden gestuurd. Sharon trekt bij Tracey in en de twee worden al snel vriendinnen met buurvrouw Dorien die voornamelijk achter jongere mannen aanzit.
De beoordeling van de serie is volgens MovieMeter 3,00 met in totaal 3 stemmen. De serie heeft momenteel 12 seizoenen.