Sedes & Belli seizoen 3?
Zal er een seizoen 3 beschikbaar komen voor de tv-serie Sedes & Belli? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we
over een eventueel nieuw seizoen van Sedes & Belli.
Het laatste bij ons bekende seizoen van Sedes & Belli (Seizoen 2) dateert van 2003.
Sedes & Belli Updates
Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 3) van Sedes & Belli? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over Sedes & Belli seizoen 3 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.
Sedes & Belli Serie Informatie
Sedes & Belli is een Drama / Misdaad-serie uit 2002-2004. met onder meer de acteurs Koen De Bouw, Tine Reymer en Karlijn Sileghem .
Frank Sedes en Lena Belli zijn twee privédetectives. Ze vormen een team binnen het detectivebureau 'Scan Recherche', dat gevestigd is in het havengebied van Oostende. Zij werken nog samen met vier andere collega's. Hun baas is Vic Moens. De opdrachten van de Scan-detectives beginnen wanneer klanten een beroep op hen doen omdat ze niet kunnen of durven aankloppen bij de politie, omdat een bepaalde zaak te gevoelig ligt, of omdat ze Scan zien als de laatste toevlucht.
De beoordeling van de serie is volgens MovieMeter 2,98 met in totaal 26 stemmen. De serie heeft momenteel 2 seizoenen.