Here's Boomer seizoen 3?
Zal er een seizoen 3 beschikbaar komen voor de tv-serie Here's Boomer? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we
over een eventueel nieuw seizoen van Here's Boomer.
Het laatste bij ons bekende seizoen van Here's Boomer (Seizoen 2) dateert van 1981.
Here's Boomer Updates
Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 3) van Here's Boomer? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over Here's Boomer seizoen 3 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.
Here's Boomer Serie Informatie
Here's Boomer is een Avontuur / Drama-serie uit 1980-1982. Geregisseerd door Sigmund Neufeld Jr.
Deze Amerikaanse jeugdserie draait om het straathondje Boomer die in iedere aflevering mensen in nood te hulp schiet. Hij heeft geen baasje en zwerft rond terwijl hij gemakkelijk vriendjes maakt. Van het bijstaan en troosten van eenzame kinderen tot het proberen op te lossen van mogelijke misdaden, Boomer springt bij waar mogelijk. Iedereen die hij ontmoet is meteen gek op hem.
De beoordeling van de serie is volgens MovieMeter 2,54 met in totaal 14 stemmen. De serie heeft momenteel 2 seizoenen.