Stingray seizoen 2?
Zal er een seizoen 2 beschikbaar komen voor de tv-serie Stingray? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we
over een eventueel nieuw seizoen van Stingray.
Het laatste bij ons bekende seizoen van Stingray (Seizoen 1) dateert van 1964.
Stingray Updates
Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 2) van Stingray? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over Stingray seizoen 2 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.
Stingray Serie Informatie
Stingray is een Actie / Avontuur-serie uit 1964-1965. Geregisseerd door John Kelly met onder meer de acteurs Lois Maxwell, Don Mason en Robert Easton .
Stingray, een zeer geavanceerde duikboot gemaakt voor snelheid en manoeuvreerbaarheid. Stingray is het vlaggenschip van de World Aquanaut Security Patrol, WASP, een 21e-eeuwse veiligheidsorganisatie gelokaliseerd in Marineville in het jaar 2065. In geval van een aanval kan de hele stad met hydraulische poten onder de grond verdwijnen. Marineville ligt 32 kilometer landinwaarts. Stingray wordt vanuit de stad gelanceerd door een tunnel die rechtstreeks naar de Grote Oceaan leidt. De piloot van Stingray is Kapitein Troy Tempest. Hij wordt geholpen door navigator "Phones", zo genoemd vanwege zijn vaardigheid om hydrofoongeluiden na te bootsen. Ze krijgen hun orders van de aan een rolstoel gebonden commandant Sam Shore, wiens dochter Atlanta Shore ook een WASP medewerker is.
De beoordeling van de serie is volgens MovieMeter 3,50 met in totaal 1 stemmen. De serie heeft momenteel 1 seizoen.