Ground Floor seizoen 3?
Zal er een seizoen 3 beschikbaar komen voor de tv-serie Ground Floor? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we
over een eventueel nieuw seizoen van Ground Floor.
Het laatste bij ons bekende seizoen van Ground Floor (Seizoen 2) dateert van 2014.
Ground Floor Updates
Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 3) van Ground Floor? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over Ground Floor seizoen 3 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.
Ground Floor Serie Informatie
Ground Floor is een Komedie-serie uit 2013-2015. Geregisseerd door Gail Mancuso met onder meer de acteurs John C. McGinley, Alexis Knapp en Briga Heelan .
Ground Floor speelt zich af in de moderne wereld van het Amerikaanse bedrijfsleven. Brody, een fanatieke bankier, werkt voor Whitestone Trust. Nadat hij een onenightstand met de aantrekkelijke Jenny heeft gehad, komt hij erachter dat zij voor hetzelfde bedrijf werkt op de onderhoudsafdeling. De twee moeten zien om te gaan met hun gevoelens voor elkaar terwijl ze op zakelijk gebied goed moeten blijven functioneren. Hun kritische baas Mansfield helpt niet bepaald mee.
De beoordeling van de serie is volgens MovieMeter 3,00 met in totaal 4 stemmen. De serie heeft momenteel 2 seizoenen.