Skylanders Academy seizoen 4?
Zal er een seizoen 4 beschikbaar komen voor de tv-serie Skylanders Academy? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we
over een eventueel nieuw seizoen van Skylanders Academy.
Het laatste bij ons bekende seizoen van Skylanders Academy (Seizoen 3) dateert van 2018.
Skylanders Academy Updates
Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 4) van Skylanders Academy? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over Skylanders Academy seizoen 4 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.
Skylanders Academy Serie Informatie
Skylanders Academy is een Animatie / Avontuur-serie uit 2016-2018. met onder meer de acteurs Justin Long, Ashley Tisdale en Jonathan Banks .
In de animatieserie Skylanders Academy reis je door het immense universum van Skylander waar een ongedisciplineerde bende vrienden, helden met unieke talenten, het kwaad bestrijden. De nieuwste kadet die zich bij de Skylanders wil voegen is het paarse draakje Spyro.
De beoordeling van de serie is volgens MovieMeter 3,92 met in totaal 6 stemmen. De serie heeft momenteel 3 seizoenen.