• 9.384.794 stemmen

Johnny Test

Johnny Test seizoen 7?

Zal er een seizoen 7 beschikbaar komen voor de tv-serie Johnny Test? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we zeker dat MovieMeter dit jou als eerste kan laten weten! Volg ons en de community om de laatste updates te krijgen over een eventueel nieuw seizoen van Johnny Test.

Het laatste bij ons bekende seizoen van Johnny Test (Seizoen 6) dateert van 2013.

Johnny Test Updates

Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 7) van Johnny Test? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over Johnny Test seizoen 7 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.

Johnny Test Serie Informatie

Johnny Test is een Animatie / Komedie-serie uit 2005-2014. Geregisseerd door Larry Jacobs met onder meer de acteurs Maryke Hendrikse, James Arnold Taylor en Lee Tockar .

Johnny is een elf-jarige jongen die samen met zijn zussen Susan en Mary bij zijn ouders woont. Susan en Mary verzinnen constant de meest extreme experimenten in de hoop het hart van hun buurjongen Gill te veroveren, experimenten die ze natuurlijk eerst op hun jongere broertje uitproberen. Johnny's grote vriend is de pratende super hond Dukey. Johnny's gezworen vijand Eugene, die liever Bling-bling Boy genoemd wil worden, heeft er alles voor over om een date te krijgen met Johnny's zus Susan. Andere aartsrivalen zijn onder meer de Extreme Jongens, die alles wat extreem is te gek vinden, en de Mollenkoning, die nogal slecht tegen licht kan.

De beoordeling van de serie is volgens MovieMeter 2,06 met in totaal 8 stemmen. De serie heeft momenteel 6 seizoenen.