• 9.507.051 stemmen

Daddy Issues

Daddy Issues seizoen 3?

Zal er een seizoen 3 beschikbaar komen voor de tv-serie Daddy Issues? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we zeker dat MovieMeter dit jou als eerste kan laten weten! Volg ons en de community om de laatste updates te krijgen over een eventueel nieuw seizoen van Daddy Issues.

Het laatste bij ons bekende seizoen van Daddy Issues (Seizoen 2) dateert van 2025.

Daddy Issues Updates

Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 3) van Daddy Issues? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over Daddy Issues seizoen 3 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.

Daddy Issues Serie Informatie

Daddy Issues is een Komedie / Familie-serie uit 2024-2025. met onder meer de acteurs Aimee Lou Wood, David Morrissey en David Fynn .

De serie draait om de bijzondere dynamiek tussen een vader en dochter die allebei hun leven niet bepaald op de rit hebben. Gemma is een twintiger wiens wilde uitgaansleven abrupt stopt door een positieve zwangerschapstest. Haar vader Malcolm is een hopeloze romanticus die na zijn scheiding diep in een midlifecrisis zit. Onder één dak worden ze gedwongen om samen volwassen te worden, terwijl de geboorte van de baby nadert.

De beoordeling van de serie is volgens MovieMeter nan met in totaal 0 stemmen. De serie heeft momenteel 2 seizoenen.