• 9.505.127 stemmen

Campus Drivers

Campus Drivers seizoen 2?

Zal er een seizoen 2 beschikbaar komen voor de tv-serie Campus Drivers? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we zeker dat MovieMeter dit jou als eerste kan laten weten! Volg ons en de community om de laatste updates te krijgen over een eventueel nieuw seizoen van Campus Drivers.

Het laatste bij ons bekende seizoen van Campus Drivers (Seizoen 1) dateert van 2026.

Campus Drivers Updates

Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 2) van Campus Drivers? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over Campus Drivers seizoen 2 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.

Campus Drivers Serie Informatie

Campus Drivers is een Drama / Romantiek-serie uit 2026.

Lane is een student die samen met zijn beste vrienden een exclusieve ritdeelservice met oldtimers runt op de universiteit. Hij leeft strikt volgens de regel om zich niet emotioneel te binden, totdat de net gedumpte studente Lois noodgedwongen bij hem intrekt. Dit zorgt voor een intense enemies-to-lovers romance vol spanning en campusdrama