• 9.487.299 stemmen

Mal de Amores

Mal de Amores seizoen 2?

Zal er een seizoen 2 beschikbaar komen voor de tv-serie Mal de Amores? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we zeker dat MovieMeter dit jou als eerste kan laten weten! Volg ons en de community om de laatste updates te krijgen over een eventueel nieuw seizoen van Mal de Amores.

Het laatste bij ons bekende seizoen van Mal de Amores (Seizoen 1) dateert van 2026.

Mal de Amores Updates

Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 2) van Mal de Amores? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over Mal de Amores seizoen 2 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.

Mal de Amores Serie Informatie

Mal de Amores is een Drama / Romantiek-serie uit 2026. met onder meer de acteurs Renata Vaca, Juan Pablo Fuentes en Iván Amozurrutia .

In het vroege twintigste-eeuwse Mexico, op de drempel van de revolutie, verzet de jonge Emilia Sauri zich tegen conventionele vrouwenrollen om medicijnen te studeren. Ze wordt verscheurd tussen de avontuurlijke revolutionair Daniel Cuenca en de meelevende arts Antonio Zavalza. Uiteindelijk kiest ze er voor om trouw te blijven aan haar eigen onafhankelijke lot.