Neuromancer seizoen 2?
Zal er een seizoen 2 beschikbaar komen voor de tv-serie Neuromancer? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we
over een eventueel nieuw seizoen van Neuromancer.
Het laatste bij ons bekende seizoen van Neuromancer (Seizoen 1) dateert van 2027.
Neuromancer Updates
Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 2) van Neuromancer? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over Neuromancer seizoen 2 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.
Neuromancer Serie Informatie
Neuromancer is een Sciencefiction / Drama-serie uit 2027. Geregisseerd door J.D. Dillard met onder meer de acteurs Callum Turner, Briana Middleton en Joseph Lee .
Hacker Case krijgt de kans om terug te keren naar de top van de cybercriminaliteit wanneer hij samen met de gevaarlijke huurmoordenaar Molly wordt ingehuurd voor een riskante overval. Hun opdracht voert hen naar een machtige onderneming die duistere geheimen verborgen houdt. Tijdens hun missie raken ze verwikkeld in een wereld van digitale spionage en zware criminaliteit.