• 9.494.403 stemmen

Etty

Etty seizoen 2?

Zal er een seizoen 2 beschikbaar komen voor de tv-serie Etty? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we zeker dat MovieMeter dit jou als eerste kan laten weten! Volg ons en de community om de laatste updates te krijgen over een eventueel nieuw seizoen van Etty.

Het laatste bij ons bekende seizoen van Etty (Seizoen 1) dateert van 2026.

Etty Updates

Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 2) van Etty? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over Etty seizoen 2 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.

Etty Serie Informatie

Etty is een Drama-serie uit 2026. Geregisseerd door Hagai Levi met onder meer de acteurs Julia Windischbauer, Sebastian Koch en Leopold Witte .

In het door de nazi's bezette Amsterdam begint de zevenentwintigjarige Joodse Etty Hillesum aan therapie. Wat begint als een persoonlijke zoektocht, mondt uit in een spiritueel ontwaken, vastgelegd in haar dagboeken. Onder begeleiding van psycho-chiroloog Julius Spier, haar mentor en geliefde, ondergaat ze een radicale innerlijke transformatie. Ze ontdekt dat zelfs wanneer alles je wordt afgenomen, je innerlijk vrij kunt blijven.

De beoordeling van de serie is volgens MovieMeter 3,00 met in totaal 4 stemmen. De serie heeft momenteel 1 seizoen.