• 9.505.160 stemmen

Brothers

Brothers seizoen 2?

Zal er een seizoen 2 beschikbaar komen voor de tv-serie Brothers? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we zeker dat MovieMeter dit jou als eerste kan laten weten! Volg ons en de community om de laatste updates te krijgen over een eventueel nieuw seizoen van Brothers.

Het laatste bij ons bekende seizoen van Brothers (Seizoen 1) dateert van 2026.

Brothers Updates

Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 2) van Brothers? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over Brothers seizoen 2 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.

Brothers Serie Informatie

Brothers is een Komedie-serie uit 2026. Geregisseerd door Trent O'Donnell met onder meer de acteurs Matthew McConaughey, Woody Harrelson en Holland Taylor .

Wanneer Woody Harrelson na een mislukte bruiloft met zijn gezin naar de ranch van Matthew McConaughey in Texas vertrekt, komt een jarenlang verborgen familiegeheim aan het licht. De twee vrienden ontdekken dat ze mogelijk meer met elkaar gemeen hebben dan ze ooit hadden gedacht: ze zouden weleens broers kunnen zijn. Terwijl Woody obsessief op zoek gaat naar de waarheid, worstelt Matthew met een mogelijke kandidatuur voor het gouverneurschap van Texas.

De beoordeling van de serie is volgens MovieMeter 2,00 met in totaal 1 stemmen. De serie heeft momenteel 1 seizoen.