• 9.494.395 stemmen

Small Town Scandal

Small Town Scandal seizoen 2?

Zal er een seizoen 2 beschikbaar komen voor de tv-serie Small Town Scandal? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we zeker dat MovieMeter dit jou als eerste kan laten weten! Volg ons en de community om de laatste updates te krijgen over een eventueel nieuw seizoen van Small Town Scandal.

Het laatste bij ons bekende seizoen van Small Town Scandal (Seizoen 1) dateert van 2026.

Small Town Scandal Updates

Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 2) van Small Town Scandal? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over Small Town Scandal seizoen 2 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.

Small Town Scandal Serie Informatie

Small Town Scandal is een Komedie / Mystery-serie uit 2026. met onder meer de acteurs Thomas Sainsbury, Morgana O'Reilly en Alexander England .

Toby Buchanan heeft zijn carrière als journalist in Australië verprutst. Hij keert daarom terug naar Te Hōiho in Nieuw-Zeeland, waar hij vandaan komt, en wil verder gaan als podcaster. Hij is net terug wanneer blijkt dat zijn oom, een miljonair, is gedood door een automatische grasmaaimachine. Toby onderzoekt de zaak en wordt geconfronteerd met allerlei excentrieke bewoners van het stadje, die allemaal hun eigen geheimen hebben.

De beoordeling van de serie is volgens MovieMeter 2,50 met in totaal 1 stemmen. De serie heeft momenteel 1 seizoen.