Sigeuneol seizoen 2?
Zal er een seizoen 2 beschikbaar komen voor de tv-serie Sigeuneol? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we
over een eventueel nieuw seizoen van Sigeuneol.
Het laatste bij ons bekende seizoen van Sigeuneol (Seizoen 1) dateert van 2016.
Sigeuneol Updates
Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 2) van Sigeuneol? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over Sigeuneol seizoen 2 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.
Sigeuneol Serie Informatie
Sigeuneol is een Misdaad / Thriller-serie uit 2016. Geregisseerd door Kim Won-suk met onder meer de acteurs Lee Je-hoon, Kim Hye-soo en Cho Jin-woong .
Hae-Young werkt als crimineel profiler en is tevens luitenant bij de politie. Hoewel hij agent is, vertrouwt hij agenten niet vanwege zijn eigen ervaringen uit het verleden. Hae-Young ontmoet een journalist in een café om schokkende onthullingen te doen over een schandaal rond een beroemdheid. Ondertussen is de ervaren rechercheur Soo-Hyun in het café aanwezig om de ontmoeting in de gaten te houden, niet wetende dat Hae-Young een agent is. Ze arresteert Hae-Young voor het stalken van beroemdheden. Terwijl Hae-Young het politiebureau verlaat, ziet hij een walkie-talkie die tegen hem praat. Het is rechercheur Jae-Han die uit het jaar 2000 komt en onderzoek doet naar de verdwijning van een klasgenootje van Hae-Young van de basisschool. Hae-Young en rechercheur Jae-Han beginnen via de walkie-talkie met elkaar te communiceren.