• 9.489.776 stemmen

Calabasas Confidential

Calabasas Confidential seizoen 2?

Zal er een seizoen 2 beschikbaar komen voor de tv-serie Calabasas Confidential? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we zeker dat MovieMeter dit jou als eerste kan laten weten! Volg ons en de community om de laatste updates te krijgen over een eventueel nieuw seizoen van Calabasas Confidential.

Het laatste bij ons bekende seizoen van Calabasas Confidential (Seizoen 1) dateert van 2026.

Calabasas Confidential Updates

Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 2) van Calabasas Confidential? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over Calabasas Confidential seizoen 2 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.

Calabasas Confidential Serie Informatie

Calabasas Confidential is een Reality-serie uit 2026. met onder meer de acteurs Suede Brooks, Sterling Retzlaff en Raine Michaels .

Al decennialang woont de koninklijke familie van reality-tv in de voorstad Calabasas in Californië, Los Angeles. Camera's volgen een groep vrienden, exen en rivalen van de middelbare school die na vier jaar weer terugkeren naar Calabasas. Vers afgestudeerd, worden ze direct weer ondergedompeld in het drama dat ze dachten achter zich te hebben gelaten. Terwijl ze zich weer vestigen in de riante villa's van hun families en zich weer in het vertrouwde circuit van feestjes en stranduitjes storten, worden deze jongvolwassenen gedwongen om niet alleen te kijken naar wie ze waren, maar ook naar wie ze aan het worden zijn – in de stad waar ze zijn opgegroeid.