• 9.415.063 stemmen

Son Kare

Son Kare seizoen 2?

Zal er een seizoen 2 beschikbaar komen voor de tv-serie Son Kare? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we zeker dat MovieMeter dit jou als eerste kan laten weten! Volg ons en de community om de laatste updates te krijgen over een eventueel nieuw seizoen van Son Kare.

Het laatste bij ons bekende seizoen van Son Kare (Seizoen 1) dateert van 2026.

Son Kare Updates

Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 2) van Son Kare? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over Son Kare seizoen 2 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.

Son Kare Serie Informatie

Son Kare is een Drama / Misdaad-serie uit 2026. Geregisseerd door Aytaç Çiçek met onder meer de acteurs Burcu Özberk, Uraz Kaygılaroğlu en Yiğit Özşener .

Nadat ze geschorst is en alleen nog onder begeleiding van een psychotherapeut mag werken, krijgt rechercheur Sare Baykal van de afdeling Moordzaken te maken met de meest complexe zaak uit haar carrière. Haar pad kruist dat van modefotograaf Atlas Demiroğlu, die naar het politiebureau komt vanwege een film vol mysterieuze beelden. Het onderzoek, dat begint met de vondst van een vrouwenlichaam in een pretpark, leidt al snel tot een puzzel die zich uitstrekt tot het verleden van zowel Sare als Atlas.