• 9.409.799 stemmen

Privilèges

Privilèges seizoen 2?

Zal er een seizoen 2 beschikbaar komen voor de tv-serie Privilèges? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we zeker dat MovieMeter dit jou als eerste kan laten weten! Volg ons en de community om de laatste updates te krijgen over een eventueel nieuw seizoen van Privilèges.

Het laatste bij ons bekende seizoen van Privilèges (Seizoen 1) dateert van 2026.

Privilèges Updates

Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 2) van Privilèges? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over Privilèges seizoen 2 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.

Privilèges Serie Informatie

Privilèges is een Drama / Thriller-serie uit 2026. Geregisseerd door Vladimir de Fontenay met onder meer de acteurs Manon Bresch, Melvil Poupaud en Nina Zem .

De jonge gevangene Adèle krijgt een baantje in een luxueus Parijs hotel als onderdeel van een deal voor vervroegde vrijlating. Ze is bereid om elke vernedering te doorstaan ​​voor een nieuwe start. Maar wanneer ze ontdekt dat haar criminele verleden en het feit dat ze makkelijk vervangbaar is juist de reden zijn waarom het hotel haar heeft aangenomen, begint een gevaarlijk machtsspel vol manipulatie.