• 9.494.329 stemmen

Wortelboer & Van Rossem

Wortelboer & Van Rossem seizoen 4?

Zal er een seizoen 4 beschikbaar komen voor de tv-serie Wortelboer & Van Rossem? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we zeker dat MovieMeter dit jou als eerste kan laten weten! Volg ons en de community om de laatste updates te krijgen over een eventueel nieuw seizoen van Wortelboer & Van Rossem.

Het laatste bij ons bekende seizoen van Wortelboer & Van Rossem (Seizoen 3) dateert van 2026.

Wortelboer & Van Rossem Updates

Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 4) van Wortelboer & Van Rossem? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over Wortelboer & Van Rossem seizoen 4 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.

Wortelboer & Van Rossem Serie Informatie

Wortelboer & Van Rossem is een Documentaire-serie uit 2023-2026.

Tussen de jeugd van Maarten van Rossem en die van Emma Wortelboer is de wereld ongekend veranderd. Het duo onderzoekt samen, bewapend met een flinke generatiekloof, een ongezouten mening en zelfspot, de verschillen én overeenkomsten tussen vroeger en nu.

De beoordeling van de serie is volgens MovieMeter 2,75 met in totaal 4 stemmen. De serie heeft momenteel 3 seizoenen.