Martin seizoen 6?
Zal er een seizoen 6 beschikbaar komen voor de tv-serie Martin? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we
over een eventueel nieuw seizoen van Martin.
Het laatste bij ons bekende seizoen van Martin (Seizoen 5) dateert van 1996.
Martin Updates
Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 6) van Martin? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over Martin seizoen 6 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.
Martin Serie Informatie
Martin is een Komedie / Drama-serie uit 1992-1997. Geregisseerd door Gerren Keith met onder meer de acteurs Tichina Arnold, Tisha Campbell-Martin en Carl Anthony Payne II .
Radio- en televisiepersoonlijkheid Martin Payne maakt de meest hilarische situaties mee met zijn beste vrienden Tommy Strong en Cole Brown. Daarnaast speelt zijn relatie met Gina Waters een belangrijke rol in zijn leven dat bol staat van de absurditeit.
De beoordeling van de serie is volgens MovieMeter 2,10 met in totaal 29 stemmen. De serie heeft momenteel 5 seizoenen.