• 9.385.783 stemmen

Nog Eén Keer Fit

Nog Eén Keer Fit seizoen 2?

Zal er een seizoen 2 beschikbaar komen voor de tv-serie Nog Eén Keer Fit? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we zeker dat MovieMeter dit jou als eerste kan laten weten! Volg ons en de community om de laatste updates te krijgen over een eventueel nieuw seizoen van Nog Eén Keer Fit.

Het laatste bij ons bekende seizoen van Nog Eén Keer Fit (Seizoen 1) dateert van 2026.

Nog Eén Keer Fit Updates

Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 2) van Nog Eén Keer Fit? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over Nog Eén Keer Fit seizoen 2 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.

Nog Eén Keer Fit Serie Informatie

Nog Eén Keer Fit is een Reality-serie uit 2026.

Ooit stonden ze aan de top van het voetbal, nu hebben de jaren na de topsport hun sporen nagelaten. Blessures, gemakzucht en extra kilo’s namen langzaam de overhand. In deze realityserie gaan oud-voetballers Wesley Sneijder, Wim Kieft en Royston Drenthe de confrontatie aan met zichzelf, hun lichaam en de gevolgen van het leven na de spotlights. Is er, jaren na de topsport, nog een weg terug naar echte fitheid? Rutger Castricum volgt hun traject.

De beoordeling van de serie is volgens MovieMeter 3,50 met in totaal 2 stemmen. De serie heeft momenteel 1 seizoen.