• 9.385.326 stemmen

Somebody's Hiding Something

Somebody's Hiding Something seizoen 4?

Zal er een seizoen 4 beschikbaar komen voor de tv-serie Somebody's Hiding Something? Als dit daadwerkelijk gebeurt, weten we zeker dat MovieMeter dit jou als eerste kan laten weten! Volg ons en de community om de laatste updates te krijgen over een eventueel nieuw seizoen van Somebody's Hiding Something.

Het laatste bij ons bekende seizoen van Somebody's Hiding Something (Seizoen 3) dateert van 2025.

Somebody's Hiding Something Updates

Heb je zelf nieuws over een nieuw seizoen (seizoen 4) van Somebody's Hiding Something? Weet jij meer? Of heb je iets in de community gehoord over Somebody's Hiding Something seizoen 4 en hier iets over te zeggen? Neem dan contact met MovieMeter op of leg hier een nieuwe tekst voor.

Somebody's Hiding Something Serie Informatie

Somebody's Hiding Something is een Documentaire / Misdaad-serie uit 2023-2025.

Wanneer alle sporen doodlopen en een zaak vastloopt, is er nog maar één ding dat rechercheurs op de been houdt: het vermoeden dat iemand iets verbergt. In deze documentaireserie volgen kijkers detectives in hun zoektocht naar de persoon die de sleutel in handen heeft die de zaak eindelijk kan oplossen. Van rouwende familie en vrienden tot bedrogen geliefden en ooggetuigen, rechercheurs pluizen elk detail en elke inconsistentie uit om het motief voor de moord te achterhalen – en de reden waarom een ​​cruciaal bewijsstuk is achtergehouden.

De beoordeling van de serie is volgens MovieMeter nan met in totaal 0 stemmen. De serie heeft momenteel 3 seizoenen.