• 9.411.944 stemmen

Ontwikkeld door: Jacob Tierney

Met onder meer: Hudson Williams, Connor Storrie en François Arnaud

Oorspronkelijke taal: Engels

Release datum: vrijdag 28 november 2025

Eerst uitgezonden op: Crave (Canada)

• HBO Max Bekijk via HBO Max
  • Google Play Niet beschikbaar op Ziggo

Plot Heated Rivalry

Shane Hollander is een professionele ijshockeyspeler en captain van de Montreal Metros. Ilya Rozanov is een speler voor de rivaliserende Boston Raiders. Hoewel hun teams elkaar op het ijs fel bestrijden, ontwikkelen Shane en Ilya achter de schermen een geheime en intense romantische relatie. Wat begint als een geheime fling groeit uit tot een diepgaande, jarenlange band, waarin ze balanceren tussen hun ambities, publieke imago’s en persoonlijke gevoelens voor elkaar.

Acteurs en Actrices

Meningen over Heated Rivalry

avatar van Bubblez

Bubblez

donderdag 12 februari 2026
Heated Rivalry seizoen 1 Gemixte gevoelens. Enerzijds een heel mooi verhaal over een opbloeiende relatie tussen twee rivaliserende hockeyspelers met de nodige struggels (al beperken zich deze tot de hoofdkarakters, niet zozeer binnen het hockeyteam). Maar anderzijds duurt de opbloei ook veel te lang, voornamelijk door het horkerige gedrag van Ilya, die op veel vlakken te lang onuitstaanbaar blijft. Aflevering 3, met een totaal andere verhaallijn en aflevering 6 zijn dan wat mij betreft het meest de moeite waard. De tussenliggende afleveringen geven te veel van hetzelfde. Maar zeker een flinke voldoende voor alles wat het losmaakt in de media en hopelijk ook bij mensen zelf. Ben dan toch benieuwd hoe de gemiddelde heteroman naar zo'n onthullende serie kijkt.
avatar van maxcomthrilla

maxcomthrilla

zondag 22 februari 2026
Heated Rivalry seizoen 1 Wow, net aflevering 5 gekeken. Wat een pracht en praal. Benieuwd naar het slotakkoord volgende week!